Gå tilbage

Skøn, charmerende og omgængelig dressurpony sælges

DEL ANNOUNCE facebook gplus twitter

Flasher’s Boy Féfé, i daglig tale Flasher, er en super sød, charmerende og omgængelig kategori 2 pony, der elsker opmærksomhed. Han er nem i al omgang. Han går direkte op i trailer og kan sagtens være alene. Flasher er sikker i trafikken og er blevet redet alene i både skov og by. Flasher er god og tålmodig overfor mindre ryttere, hvilket gør ham til en god lærepony.

 

Flasher har tidligere været en dygtig springpony, men pga. af en skade/overbelastning i forbenene sidste år anbefaler dyrlægen, at han ikke længere bruges til spring. (Prisen er sat herefter)

På trods af dette er Flasher stadig glad, frisk og meget arbejdsvillig og kan sagtens bruges til dressur, skovture osv. Han er en pony, der elsker at blive holdt i gang og har mange gode år i sig endnu. Han er nu ude af genoptræning og udvikler sin styrke og kapacitet hver dag.

 

Flasher blev i sin tid købt som dressurpony. Han har gået op til LA på distriktsplan (LA1 med nuværende rytter), men pga. rytters manglende interesse er han dog ikke startet i dressur i lang tid. Har mange placeringer på klubplan. Han kan alle ponyøvelser i dressur, dog skal de sværeste nok genopfriskes og finpudses. Er tilredet af bl.a. Lisbet Seierskilde.

 

Flasher har også gået en enkelt hubertusjagt og et enkelt TREC-stævne, hvor han opnåede 169 ud af 170 point. Dette viser, at han er super lærenem, tålmodig samt har masser af gåpåmod.

Flasher er passet med smed, ormekur, vaccination osv.

Da han som 4-års blev hentet i Tyskland, har han tysk pas og hedder Moritz i passet og til stævner.

Sælges pga. at rytter desværre ikke længere har den tid og opmærksomhed, som Flasher fortjener.

Vi forbeholder os retten til at vælge mellem eventuelle købere.

 

HEST INFO

KATEGORI
KØN
VALLAK
RACE
Anden race/avlsforbund
ALDER
16 ÅR
REGION
MIDTJYLLAND
PRIS
29.000 - 30.000 DKK

SÆLGER INFO

NAVN:
Sille Nellemann Olsen
ADDRESSE:
Rodelundvej 24
POST NR:
8653
BY:
Them
SEND EMAIl TIL:
sille-n-o@hotmail.com
RING/SMS TIL:
51185370
Tak,
du er nu tilmeldt nyhedsbrevet